De appartementen

Banner image
Lin Rouge
binnenkijken
Banner image
Coton Vert
binnenkijken
Banner image
Fil Bleu
binnenkijken
Logeren

Slapen in een historische textielfabriek met het comfort van nu, dat is een goede combinatie! De twee royale appartementen en de studio liggen op de 2e etage. Beide appartementen Lin Rouge en Coton Vert liggen aan de voorkant en hebben uitzicht op de berghelling en de binnenplaats. Vanaf de woonkamer kun je de reeën of vosjes langs de bosrand zien lopen. De extra familiekamer Fil Bleu ligt aan de rustige bergkant van het pand, voor een heerlijk stille nachtrust. Goed slapen lukt trouwens (bijna) iedereen in La Vie Verte.

De appartementen en de studio zijn met elkaar te koppelen, zodat je ook met een groter gezelschap terecht kunt. Ideaal dus voor een sportgroep, een werkteam of als je bijvoorbeeld met meerdere families wilt komen. Gezellig samen en toch voor iedereen voldoende privacy. Er zijn 14 vaste slaapplaatsen, voor een 15e persoon kan een bed bijgeplaatst worden.

Vakantiegemak

Comfort en gemak voor onze gasten heeft de hoogste prioriteit, dus natuurlijk zijn er goede bedden (alvast voor je opgemaakt bij aankomst), een fijne douche, lekker warm water (heerlijk na het sporten), een ligbad en een keuken waar je alles vindt om een heerlijke maaltijd te kunnen koken.

De appartementen hebben de ingang vanaf een bergpaadje. Zet je koffers binnen neer en start vanaf de voordeur direct je eerste wandeling of fietstocht!

Knuffelmuur

Bij de verbouwing hebben we – waar mogelijk – gewerkt met natuurlijke materialen zoals hout, hennepstuc en kalkwanden. Op die manier konden we in de woonkamers warmtewanden met muurverwarming aanleggen, de muren verspreiden een aangename warmte.

In de slaapkamers hebben we de oorspronkelijke granieten stenen in het zonnetje gezet, zodat je de historie nog echt kunt voelen.

Tarieven

Onze tarieven en de beschikbaarheid vind je op onze reserveringspagina

INTERESSE? NEEM DAN NU CONTACT OP!
neem contact op