Agenda Bijzondere Buitenweken

Banner image
Trailrunweek (nieuwe data volgen)
Banner image
Stoer op Stap Week (nieuwe data volgen)
Banner image
Ruig Buiten Week (nieuwe data volgen)
Banner image
Business op Bergschoenen (nieuwe data volgen)
Bergen, buitensport en buitenleven

Dat je bij La Vie Verte heerlijk vakantie kunt vieren in de natuur wist je natuurlijk al. Vanaf dit jaar bieden we nog meer buitenplezier en kun je ook Bijzondere Buitenweken boeken. Weken waarin je actief met anderen op pad gaat in de bergen, volop in beweging komt, aan de slag gaat met je plannen, of waarin je samen met je gezin gave dingen kunt leren over buitenleven en outdoorskills.

Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met partners die – net als wij – enorm genieten van bergen, buitenleven en buitensport en hun leefstijl graag willen delen. Die samen met jullie de bergen en de natuur in trekken, je nieuwe dingen leren, pionieren en plezier maken. Soms een klein zetje geven buiten je comfortzone, maar altijd verantwoord. En natuurlijk alle ruimte bieden voor rust en relaxen. Rond het kampvuur, bij de beek, in de stilte van de bossen en bergen. Zodat je nieuwe energie opdoet en na een verblijf helemaal opgeladen naar huis gaat.

Wat kun je zoal verwachten? In de zomer twee gave outdoorweken voor het hele gezin met de toppers van Unplugged Outdoor, en in het voorseizoen staat een gave trailrunreis met de enthousiaste bergkenners van Bergtrails op het programma. In het najaar plannen we een Back-to-your-Nature Retraite rondom vitaliteit. Ook in het najaar: op veler verzoek begeleiden we zelf weer een Business op Bergschoenen ondernemersweek. Voor meer info: klik op de betreffende foto’s.

ingrediënten die in iedere week terugkomen: ontmoeten, op pad gaan, ontdekken en opladen.

Programma-idee?

Heb je vragen over de reizen of wil je mogelijkheden bespreken voor een eigen programma-idee? Stuur ons even een mailtje. Vinden we leuk en we denken vanuit onze ervaring graag mee over de inhoud.

VRAGEN OVER BIJZONDERE BUITENWEKEN?
laat het ons weten