Business op Bergschoenen – werken & wandelen met ondernemers

Ben je ondernemer, zzp-er of flexwerker en toe aan een break in de Franse natuur? Ook zo’n behoefte om eindelijk tijd te hebben voor de plannen die blijven liggen in je onderneming? De wens om in alle rust aan je ideeën te werken?

Thuis of in je werkkamer ontbreekt het vaak aan de rust en ruimte om dat daadwerkelijk te doen. Hoe klinkt het als je er een weekje tussenuit zou kunnen om in volle focus te werken aan je bedrijf? Met gelijkgestemde ondernemers om mee te sparren, middenin het buitenleven? Dat kan! Kom naar de Business op Bergschoenen-week die eigenaresse Erika organiseert in La Vie Verte. Op deze plek midden in de natuur kom je op adem.

La Vie Verte is een inspirerend buitenverblijf waar mensen en ideeën samenkomen. Hier heb je de mogelijkheid om heerlijk out-of-the-box te werken! Letterlijk. Over flexwerken gesproken ;-).
De rust en ruimte rondom La Vie Verte zijn de ideale voedingsbodem voor inzicht, input en energie. Met als bonus de ongerepte natuur waar je zo vanuit de poort in kunt lopen. Tot aan de top van de berg als je wilt. Om je hoofd lekker leeg te maken.

‘Werken, brainstormen, sparren, eten, wandelen, fietsen en wederom werken, lachen, vuurtjes stoken (letterlijk en figuurlijk): da’s nou Business op Bergschoenen! Op sloffen mag ook. Samen met collega-ondernemers aan doelen, plannen, ideeën werken voor je eigen business bij @lavieverte.’

Here’s the plan! Zowel in het voor- als najaar organiseert Erika een Business-op-Bergschoenen week. Tijdens een BoB zorgt ze voor een setting waarin je je comfortabel voelt en voor de ruimte zodat je aan de slag kan. Er ontstaat een sfeer waarin verbinding en uitwisseling tot stand kan komen.

structuur

We zorgen iedere ochtend voor vers brood van de bakker in het dorp. Na het ontbijt (gezamenlijk of ieder voor zich) kan iedereen met zijn plannen aan de slag. Soms ieder voor zich, soms samen. We sparren, geven feedback, zijn elkaars stok achter de deur. Iedere dag is er de mogelijkheid om mee te lopen met een bergwandeling – Erika kent alle mooie paadjes in de buurt en laat je daar de mooiste uitzichten zien. Als je liever zelf een rondje gaat hardlopen of een berg opfietst: vooral doen! Die vrijheid is er natuurlijk. En beweging en buitenlucht werken zo mooi door voor je eigen inzichten. Voor het avondeten zorgen we samen, we gaan lekker kokkerellen in de grote groepskeuken. ’s Avonds maken we de kachel of het kampvuur aan om bij de borrel verder te broeden of lekker een boek te lezen.

#buitenmaaktbinnenbeter

Sfeervolle locatie

Er is plek voor 8-10 enthousiaste ondernemers. Je verblijft in onze sfeervolle appartementen in de voormalige textielfabriek. De sfeer is ontspannen en ongedwongen.
Je slaapt in een heerlijk bed (afhankelijk van het aantal deelnemers op een eigen kamer of gedeelde tweepersoonskamer) en er zijn 3 luxe badkamers met ligbad. Bekijk hier waar je kunt slapen.
Er is een fijne gezamenlijke huiskamer waar je aan grote houten tafels aan het werk kunt. Er zijn in het pand nog diverse andere plezierige ruimtes waar je je terug kunt trekken om te werken. Working Apart Together. Klinkt goed, toch? Moet je zien waar iedereen aan het einde van de week staat!

Kom mee co-werken!

De vorige edities van de BoB-week waren snel volgeboekt en deelnemers waren erg enthousiast (lees hieronder wat zij ervan vonden). Wil jij komend voorjaar aansluiten? We organiseren een frisse voorjaarseditie, eind maart/begin april! Zodat je met verse plannen of een schone lei de zomer in kunt gaan. Laat ons via het contactformulier alvast weten – vrijblijvend natuurlijk –  als je interesse hebt. Dan laten we je de definitieve datum weten zo snel mogelijk weten en kun je je als eerste inschrijven.

Ook als je vragen hebt: neem vooral contact op!

laat ons weten dat je interesse hebt

Praktische informatie Business op Bergschoenen:

  • De kosten voor de Business op Bergschoenen zijn € 295,- per persoon.
  • Hierin zitten je verblijfskosten voor 5 dagen / 4 nachten met gebruik van alle gezamenlijke ruimtes en voorzieningen. Je bed is opgemaakt bij aankomst en voor de eindschoonmaak wordt gezorgd.
  • Data eerstvolgende editie: 22-26 maart. Aankomst is bewust op een zondag, dat is een fijne reisdag, zodat je relaxt aankomt. De volgende BoB plannen we in het najaar (eind september/ begin oktober). Interesse? Laat het ons alvast weten, dan plaatsen we je op de interesselijst en krijg je als eerste de kans om in te schrijven.
  • Tijdens een BoB van 5 dagen kom je tot zinvolle resultaten. Wil je langer blijven om alles nog even te laten bezinken? In overleg is het mogelijk om een dag bij te boeken.
  • Je bent niet gebonden aan een vast programma, maar er is wel structuur in de dag. Ook is er de mogelijkheid om mee te gaan voor een lekkere buitentocht om je hoofd leeg te maken en tot frisse inzichten te komen. Ik neem je graag mee op de mooiste routes. Afhankelijk van de deelnemers en wensen is er ruimte voor een workshop. Geef bij je aanmelding aan als je daar meer over wilt weten.
  • De kosten voor de maaltijden zijn niet in de prijs inbegrepen, we zorgen samen voor het eten en delen de kosten zodat de prijs voor iedereen haalbaar blijft.
  • Wij stimuleren samen rijden en helpen om carpoolen mogelijk te maken. Als je per trein wilt komen, kunnen we je (tegen vergoeding) ophalen op het station van Remiremont.
Business op Bergschoenen op maat voor ondernemersnetwerken

Het is ook mogelijk om met een eigen gezelschap naar de Vogezen te komen om een aparte editie van Business op Bergschoenen te organiseren. Ook voor kleine teams de mogelijkheid voor eens iets anders dan een hutje-op-de-hei sessie. Neem contact op voor prijzen en de mogelijkheden.

Reacties van ondernemers van vorige edities

‘De BoB heeft mij inzicht en rust gegeven’

‘Vier dagen lang volledige aandacht voor mezelf en mijn bedrijf. Business op Bergschoenen was voor mij een kadootje. In de ochtend stapte ik direct de magische tuin in om vervolgens te werken aan mijn bedrijf (of een dutje te doen als ik dat wilde). De combinatie van aan je eigen projecten werken en toch samen zijn met andere ondernemers was een fijne. Erika is een hartelijke gastvrouw en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. HEERLIJK. Het huis zelf, de tuin, de bergen eromheen, alles klopte voor mij.’

‘Jongens jongens, wat een heerlijke week was dát! Dank daarvoor. Aan iedereen. Voor de rust, de ruimte, de aandacht én het lekkere eten. Ik genoot van alles!’

‘Voor rust, ruimte en reflectie ben je hier aan het juiste adres. Geniet van het co-werken en het uitzicht. Geef jezelf die ruimte en je ervaart een aantal dagen om nooit te vergeten.’

‘Dankjulliewel voor de inspirerende dagen, tijd, aandacht, buitenlucht, lekkere eten….!!’

‘Wat was het fijn. Ik wil nu alweer terug dus die herhaling komt er zeker.‘

‘Intens genoten. Het klopte. Samen. Alleen. Werken. Ontspannen. Genieten met volle teugen. Elk moment. Merci Erika!’

‘Wat waren het mooie dagen! Men neme: 11 ondernemers, een hoop creativiteit, werklust, goeie gesprekken, lekker eten, een portie buitenlucht en natuurlijk kampvuur.
Even uit je eigen omgeving. Rust en ruimte om aan je (bedrijfs)plannen te werken; sparren met collega-ondernemers.
Wat een goeie sfeer, dit smaakt naar meer!’

‘Genoten. Met hoofdletters. Dank. ?’

‘Bedankt voor je warme gastvrije ontvangst Erika, je bent een topper.’

‘In een paar dagen een privé (en daarmee eigenlijke ook een zakelijke) groeispurt.’