Business op Bergschoenen – werken & wandelen met ondernemers

Ben je ondernemer, zzp-er of flexwerker en toe aan een break in de Franse natuur? Ook zo’n behoefte om eindelijk tijd te hebben voor de plannen die blijven liggen in je onderneming? De wens om in alle rust aan je ideeën te werken?

Thuis of in je werkkamer ontbreekt het vaak aan de rust en ruimte om dat daadwerkelijk te doen. Hoe klinkt het als je er een weekje tussenuit zou kunnen om in volle focus te werken aan je bedrijf? Met gelijkgestemde ondernemers om mee te sparren, middenin het buitenleven? Dat kan! Kom naar de Business op Bergschoenen-week in La Vie Verte. We garanderen je stilte, een goede nachtrust en nieuwe perspectieven.

La Vie Verte is een inspirerend buitenverblijf waar mensen en ideeën samenkomen. Hier heb je de mogelijkheid om heerlijk out-of-the-box te werken! Letterlijk. Over flexwerken gesproken ;-).
De rust en ruimte rondom La Vie Verte zijn de ideale voedingsbodem voor inzicht, input en energie. Met als bonus de ongerepte natuur waar je zo vanuit de poort in kunt lopen. Tot aan de top van de berg als je wilt. Om je hoofd lekker leeg te maken.

‘Werken, brainstormen, sparren, eten, wandelen, fietsen en wederom werken, lachen, vuurtjes stoken (letterlijk en figuurlijk): da’s nou Business op Bergschoenen! Op sloffen mag ook. Samen met collegaondernemers aan doelen, plannen, ideeën werken voor je eigen business bij @lavieverte.’

Here’s the plan! Zowel in het voor- als najaar bieden we de Business op Bergschoenen. Tijdens deze weken is eigenaresse Erika is er zelf bij, als gastvrouw zorgt ze ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt. Ze gaat zelf ook aan de slag met nieuwe ideeën.

We zorgen iedere ochtend voor vers brood van de bakker in het dorp. Na het ontbijt (gezamenlijk of ieder voor zich) kan iedereen met zijn plannen aan de slag. We sparren, geven feedback, zijn elkaars stok achter de deur. Wie wil sluit later op de dag aan bij een bergwandeling – Erika kent alle mooie paadjes in de buurt en laat je daar de mooiste uitzichten zien. Als je liever een rondje gaat hardlopen of een berg opfietst: vooral doen! Want beweging en buitenlucht werken zo mooi door voor je eigen inzichten. Voor het avondeten zorgen we samen, we gaan lekker kokkerellen in de grote groepskeuken. ’s Avonds maken we de kachel of het kampvuur aan om bij de borrel verder te broeden of lekker een boek te lezen.

#buitenmaaktbinnenbeter

Sfeervolle locatie

Er is plek voor 10 tot 12 enthousiaste ondernemers. Je verblijft in onze sfeervolle appartementen. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. Er is ruimte voor ontmoeting en feedback.
Je slaapt in een heerlijk bed (afhankelijk van het aantal deelnemers op een eigen kamer of gedeelde tweepersoonskamer) en je hebt de beschikking over een luxe badkamer met ligbad. Bekijk hier waar je kunt slapen.
Er is een fijne gezamenlijke huiskamer waar we aan grote houten tafels aan het werk kunnen. Er zijn in het pand nog diverse andere plezierige ruimtes waar je je terug kunt trekken om te werken. Working Apart Together. Klinkt goed, toch? Moet je zien waar we aan het einde van de week staan!

Kom mee co-werken!

De vorige edities van de BoB-week waren snel volgeboekt en een groot succes. Wil jij dit najaar nog aansluiten? We hebben een extra periode ingelast van woensdag 25 tot zondag 29 september! Zodat je met frisse plannen of een schone lei het laatste kwartaal van 2019 in kunt gaan. Meld je aan, dan ontvang je snel informatie over de verdere details.

Ook als je vragen hebt: neem vooral contact op!

reserveer hier je plek!

Praktische informatie Business op Bergschoenen:

  • De kosten voor de Business op Bergschoenen zijn € 245,- per persoon.
  • Hierin zitten je verblijfskosten voor 5 dagen/ 4 nachten met gebruik van alle gezamenlijke ruimtes en voorzieningen. Je bed is al opgemaakt bij aankomst en voor de eindschoonmaak wordt gezorgd.
  • Data najaarsedities: woensdag 25 september tot zondag 29 september (NOG PLAATS!) en woensdag 2 tot zondag 6 oktober (deze BoB is voor een besloten ondernemersnetwerk, geen open inschrijving). Vertrek is bewust op een zondag, dat is een fijne reisdag.
  • Tijdens een verblijf van 4 nachten kom je zeker tot zinvolle resultaten. Wil je langer blijven voor extra rust en ruimte? In overleg is het mogelijk om een dag bij te boeken.
  • Je bent niet gebonden aan een vast programma, maar we bieden wel structuur in de dag (vaste eetmomenten). Ook is er de mogelijkheid om mee te gaan voor een lekkere buitentocht om je hoofd leeg te maken en tot frisse inzichten te komen. Ik neem je graag mee op de mooiste routes. Bij genoeg belangstelling is het ook mogelijk een workshop marketing of branding te volgen. Geef bij je aanmelding aan als je daar meer over wilt weten.
  • De kosten voor de maaltijden zijn niet in de prijs inbegrepen, we zorgen samen voor het eten en delen de kosten zodat de prijs voor iedereen haalbaar blijft.
  • Wij stimuleren samen rijden en helpen om carpoolen mogelijk te maken. Als je per trein wilt komen, kunnen we je (tegen vergoeding) ophalen op het station van Remiremont.
Business op Bergschoenen op maat voor ondernemersnetwerken

Het is ook mogelijk om met een eigen gezelschap naar de Vogezen te komen om een aparte editie van Business op Bergschoenen te organiseren. Ook voor kleine teams de mogelijkheid voor eens iets anders dan een hutje-op-de-hei sessie. Neem contact op voor prijzen en de mogelijkheden.

Reacties van ondernemers van vorige edities

‘De BoB heeft mij inzicht en rust gegeven’

‘Vier dagen lang volledige aandacht voor mezelf en mijn bedrijf. Business op Bergschoenen was voor mij een kadootje. In de ochtend stapte ik direct de magische tuin in om vervolgens te werken aan mijn bedrijf (of een dutje te doen als ik dat wilde). De combinatie van aan je eigen projecten werken en toch samen zijn met andere ondernemers was een fijne. Erika is een hartelijke gastvrouw en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. HEERLIJK. Het huis zelf, de tuin, de bergen eromheen, alles klopte voor mij.’

‘Jongens jongens, wat een heerlijke week was dát! Dank daarvoor. Aan iedereen. Voor de rust, de ruimte, de aandacht én het lekkere eten. Ik genoot van alles!’

‘Voor rust, ruimte en reflectie ben je hier aan het juiste adres. Geniet van het co-werken en het uitzicht. Geef jezelf die ruimte en je ervaart een aantal dagen om nooit te vergeten.’

‘Dankjulliewel voor de inspirerende dagen, tijd, aandacht, buitenlucht, lekkere eten….!!’

‘Wat was het fijn. Ik wil nu alweer terug dus die herhaling komt er zeker.‘

‘Intens genoten. Het klopte. Samen. Alleen. Werken. Ontspannen. Genieten met volle teugen. Elk moment. Merci Erika!’

‘Wat waren het mooie dagen! Men neme: 11 ondernemers, een hoop creativiteit, werklust, goeie gesprekken, lekker eten, een portie buitenlucht en natuurlijk kampvuur.
Even uit je eigen omgeving. Rust en ruimte om aan je (bedrijfs)plannen te werken; sparren met collega-ondernemers.
Wat een goeie sfeer, dit smaakt naar meer!’

‘Genoten. Met hoofdletters. Dank. 😘’

‘Bedankt voor je warme gastvrije ontvangst Erika, je bent een topper.’

‘In een paar dagen een privé (en daarmee eigenlijke ook een zakelijke) groeispurt.’