La Vie Verte voor avontuurlijke gezinnen

Vier je vakantie bij ons in vier seizoenen! Hier is de natuur de speeltuin. Op ons terrein liggen de avonturen voor het oprapen: hutten bouwen, hout sprokkelen, spetteren in de beek, beestjes bestuderen en kampvuur stoken. Zo’n vuur blijft geweldig voor klein én groot. Ouders gaan in La Vie Verte spontaan meespelen of hout hakken…

De Hoge Vogezen

Wil je de Vogezen verder ontdekken? Wat dacht je van zwemmen in bergmeertjes, klimroutes in de bomen, wandelingen langs watervallen of speuren in spannende forten.

Het groene leven voor buitenfamilies

Je verblijft in een royaal appartement waar het hele gezin de ruimte heeft en waar je kunt slapen in een goed bed. Overdag buiten struinen, een boek lezen bij het kabbelende beekje, een bergwandeling maken vanaf de voordeur en ‘s avonds misschien even bij het kampvuur aanschuiven. Je kunt ook terecht met eigen tent, we hebben enkele natuurkampeerplekjes tussen berg en beek.

Onze highlights
  • in alle seizoenen kun je met je gezin bij La Vie Verte terecht voor een vakantie in het groen (of wit).
  • keuze uit twee royale appartementen en een studio in de voormalige textielfabriek of voor een heerlijk kampeerplekje met eigen tent op het avontuurlijke terrein.
  • wij zorgen voor gemak, kwaliteit en comfort. Opgemaakte bedden, vers-brood-service, goede bedden en fijne douches.
Leuke extra’s
  • Er is een gezamenlijke gastenkamer, mini-bieb, speelgoed & spelletjes, tips voor trips, kaarten en routes beschikbaar.
  • pingpongtafel, trampoline, speeltoestel, schommel, in de zomer een opzet zwembad, in de winter sleetje rijden van de helling naast het huis.
Logeren?
WANNEER KUNNEN WE KOMEN ?
neem contact op